Temakveld

Velkommen til temakveld!

Arrangementet er flyttet til
tirsdag 20. august kl. 17.00-19.00

Er du nysgjerrig på vårt unike boligprosjekt med tropisk helårshage på Gamlegrendåsen i Kongsberg? Nå inviterer vi til temakveld med to eksterne foredragsholdere, som serverer kunnskap og innspill om følgende temaer:


• Tør du ta steget og flytte til leilighet? (v/Trude Larsen)
• Naturens kraft innendørs (v/Jørn Viumdal)

Sted: Sparebank1s lokaler, Storgata 7 i Kongsberg
Tid: Tirsdag 20. august kl. 17.00-19.00

Signaturhagen Kongsberg - Tropiske hagen

Tør du ta steget og flytte til leilighet?

Trude Larsen har egen blogg og kaller seg «Boligdama». Hun har over 30 års arbeidserfaring fra boligmarkedet og er utdannet eiendomsmegler. Trude elsker å skrive om bolig, og brenner for å øke kjøperes kompetanse om boligmarkedet. Under denne temakvelden går Trude gjennom hva man bør tenke gjennom når man flytter fra enebolig/rekkehus til leilighet. Trude Larsen har mange års erfaring fra møter med kunder som har vært i nettopp denne situasjonen.

Naturens kraft innendørs

Viumdal har skrevet boka «Skoglufteffekten» som skal distribueres i over 100 land. Boka har vært en internasjonal suksess allerede før utgivelsen. I sitt foredrag vil han snakke om plantenes effekt på helsa, basert på forskningen han har gjort.

Signaturhagen Kongsberg har inngått avtale med BioOffice, som vil være ansvarlige for utformingen av den tropiske hagen. Gründer Jørn Viumdal kommer for å fortelle om «Naturens kraft innendørs».

Vi vil gjerne fortelle mer om hvordan selve hagen i prosjektet vil bli utformet, hvordan klimaet i hagen vil være og hvilke typer planter som vil bli brukt i prosjektet på Gamlegrendåsen.

Mer om Viumdal

Viumdal introduserer blant annet begrepet «naturmangel». Mennesker tilbringer i dag 90 prosent av tiden sin innendørs, i miljøer fjernt fra det som en gang var våre naturlige livsbetingelser. Skoglufteffekten er en unik idé som gir oss en enkel oppskrift på hvordan vi kan gjenskape naturen i stuen eller i et bomiljø som Signaturhagen.

Ta gjerne med ektefelle eller en venn på temamøtet. Det vil bli servert forfriskninger og noe å bite i. Påmelding skjer gjennom skjemaet under.